Comunicate

 

INFORMARE E-MAIL 

 

CAMERA DE COMERȚ ȘI INDUSTRIE ALBA implementează împreună cu FGC ACTIV GRUP SRL proiectul Abilități digitale pentru întreprinderi competitive”.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și se desfășoară pe o perioadă de 18 luni (21 martie 2022 –20 septembrie 2023) în judetele din Regiunile de Dezvoltare Sud Muntenia, Sud-Est, Sud-Vest, Vest, Nord-Vest, Nord-Est, Centru, obiectivul general al proiectului constând în creșterea și îmbunătățirea nivelului de cunostințe și competențe digitale.

 

Camera de Comert si Industrie Alba a început  înscrierile pentru cursuri  GRATUITE de formare Competențe digitale de bază. – “Competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației, ca instrument de învățare și cunoaștere”

Cursul are 60 ore la finalul caruia, in urma examenului se obtine Certificatul de absolvire, care este acreditat ANC are valabilitate permanentă și este recunoscut la nivel național.

Condițiile de înscriere la curs sunt următoarele:

1.     Persoana sa fie angajată a IMM-ului cu contract individual de muncă (cu norma întreagă sau timp parțial)

2.     Să nu mai fi participat/să nu participe la același tip de curs finanțat din Fonduri UE sau alte surse de finanțare

3.     Comania angajatoare sa aibă autorizată o activitate (principală sau secundară) care să se regasească in Anexa 5.